Vuoden 2016 aloittavat ryhmät

Tammikuussa 2016 aloitamme useita uusia tanssiryhmiä. Tarkemmat tiedot aloittavista ryhmistä saat ottamalla yhteyttä joko hallituksen puheenjohtajaan tai hallituksen varapuheenjohtajaan. Hallituksen puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Helene Aitolainen ja varapuheenjohtajana Markus Aitto-Oja. Helene Aitolaisen saat kiinni soittamalla numeroon +358 12345676 arkisin kello 18-19 ja Markus Aitto-Ojalle voit soittaa numeroon +358 98767898 arkisin kello 20-21. Jos emme ehdi puhelimeen, jätäthän viestin vastaajaan äänimerkin kuultuasi! Voit myös lähettää hallituksen jäsenille sähköpostia; sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@letzzzdance.fi.

Voit tilata hallituksen puheenjohtajalta tai varapuheenjohtajalta valmennusesitteemme joko sähköisenä tai paperisena versiona. Esite on ilmainen, mutta jos toimitamme esitteen sinulle paperisena versiona, joudumme perimään viiden euron käsittely- ja toimituskulut per toimitettu esite. Sähköinen esite on luonnon kannalta aina paperiversiota parempi! Suosithan siis sähköisiä esitteitä aina kun se on mahdollista! Lisätietoja esitteen tilaamisesta saat Yhteystiedot-nimiseltä sivulta. Lisätietoja kevätkauden 2016 tulevista ryhmistä saat myös suoraan kunkin ryhmän vastuuvalmentajalta, joiden nimet löydät kunkin ryhmän esittelytekstin yhteydestä. Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@opettaja_letzzzdance.fi . Esittelemme seuraavaksi lyhyesti kevätkauden 2016 uudet, alkavat ryhmät.

Lasten ja junioreiden ryhmät

Kevätkaudella 2016 aloitamme kilpatanssin ryhmiä alkeis-, jatko- sekä kilpatasolla. Nuoret kilpatanssijamme pärjäsivät erinomaisesti kotimaassa järjestetyissä lasten tanssikisoissa helmikuussa 2015 Turussa. Tämä kertonee osaltaan valmennuksemme korkeasta tasosta sekä kilpatanssijoidemme korkeasta motivaatiosta saavuttaa tuloksia!

Anneli Bengtson valmentaa lasten ja junioreiden alkeisryhmiä sekä tarjoaa lapsille ja junioreille latinalaistanssivalmennusta. Ilari Larksson toimii vastuuvalmentajana lasten ja nuorten vakiotanssivalmennuksen puolella.

Lasten ja junioreiden kursseista on mahdollista saada 10% alennus, jos perheestä osallistuu ryhmiimme kaksi alle 18-vuotiasta lasta. Alennus myönnetään toisen lapsen kurssin hinnasta. Uusille lapsitanssijoille tarjoamme yhden ilmaisen kokeilukerran, ellei lapsi ole aikaisemmin kokeillut tanssiryhmiämme. Näin lapsi voi kokeilla tanssia harrastuksena ennen kuin perhe sitoutuu maksamaan koko kevätkauden 2016 kurssimaksun.

Aikuisten ja nuorten ryhmät

Aikuisille ja nuorille alkaa monta uutta valmennusryhmää, joita on tarjolla alkeistasosta aina huipputason kilparyhmiin. Klubimme kilpatanssijat pärjäsivät erinomaisesti vuonna 2015 kilpailuissa niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin tasolla, mikä kertonee kilpatanssivalmennuksemme tasosta sekä tanssijoidemme korkeasta motivaatiosta. Vuonna 2016 pyrimme saavuttamaan vieläkin parempia tuloksia. Tähdätään huipulle yhdessä!

Edellä mainittujen ryhmien lisäksi tarjoamme erillisiä tekniikkaryhmiä vakio- ja latinalaistanssien osalta. Mario Grönqvist vastaa aikuisten ja nuorten alkeis- ja jatkotason ryhmien valmentamisesta. Kilparyhmien vastuuvalmentajana aikuisten ja nuorten osalta toimivat Markus Karpela ja Tia Santavuori. Latinalaistanssien vastuuvalmentajana aikuisten ja nuorten ryhmissä toimii Reetta Uusnäkki. Vakiotanssitekniikkaa opettaa keväällä 2016 Mikael Karvinen. Lisäksi aikuisille ja nuorille alkaa uusi kuntotanssiryhmä kevätkaudella 2016. Aikuisten ja nuorten kuntotanssiryhmän valmentajana toimii kevätkaudella 2016 Jussi Karpalo. Kuntotanssiryhmään osallistuminen ei vaadi lainkaan ennakko-osaamista ja kuntotanssi sopii erinomaisesti harrastukseksi myös siinä tapauksessa, ettei sinulla ole tanssiparia. Kuntotanssiryhmään voivat osallistua niin aloittelijat kuin jo pidempään tanssia harrastaneetkin. Kuntotanssiryhmän tavoitteena on lisätä osallistujien liikunnallista elämäntapaa ja sitä kautta terveyttä. Kurssi perustuu eri tanssilajien perusoppeihin sekä oheisharjoitteisiin ja rytmiliikuntaan. Tavoitteena on lisätä kehon kokonaisvaltaista liikkuvuutta.

Voit ilmoittautua kevään 2016 kursseille sähköpostitse suoraan kunkin ryhmän vastuuvalmentajan kautta. Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@opettaja_letzzzdance.fi . Otathan huomioon, että paikkoja on rajoitetusti! Muistathan, että jos osallistut tanssikilpailuihin, tulee sinulla olla voimassa oleva kilpailulisenssi! Ilman lisenssiä et voi osallistua kilpailuihin. Lisenssi on tärkeä myös sen vuoksi, että saat lisenssin kautta itsellesi urheilijavakuutuksen. Lisenssi tulee lunastaa viimeistään tammikuussa. Lisätietoja lisensseistä ja lisenssien lunastamisesta saat tanssivalmentajiltamme sekä hallituksen puheenjohtajalta ja varapuheenjohtajalta.

Comments are closed.